Recording Morning

IMG_6548  IMG_6573

Hej på er fina, hur mår ni? Jag sitter i soffan och chillar lite, läser bloggar och dricker te. Snart ska jag göra mig i ordning för vår femte inspelningsdag. Det är långa dagar med många moment så det gäller att vara topp! Så himla roligt är det i alla fall och jag längtar tills ni får se det här. Vi har ett grymt team och superduktiga deltagare så det kommer bli så himla bra! Nä, nu måste jag börja sminka mig. Vi hörs sen! Tills dess ses vi på Instagram och Snapchat – @Josefinsoso på båda 🙂

_____________

Hi guys, how are u? Im a bit tired but I start to get ready for todays recording. This is the fifth day we record It Girls and its some much fun. Our team is so  talented and all the girls are very cool so this is going to be awesome!! Talk to u later. Until then see you at Instagram and Snapchat both at– @Josefinsoso

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!