Behind The Scenes

IMG_6902

IMG_6904

Nu är våra duktiga deltagare och filmar dagens utmaning så jag passar på att jobba/blogga lite. Hoppas ni har en härlig lördag. Vi spelar in hela helgen så blir inte riktigt någon ”helg feeling” för min del Men det gör mig inget, älskar att vara på inspelning. Efter de här dagarna är min programledardröm större en någonsin!!

I går kväll hann jag med en härlig tjejmiddag hemma hos en av mina bästa vänner. Vi åt supergod mat, gjorde glasstrutar till efterrätt, sjöng och skrattade. Så himla mysigt. Ikväll ska jag verkligen bara vara hemma och ta det lugnt så jag är på topp i morgon då vi spelar in sista avsnittet. Hoppas ni har en härlig helg! Puss på er!

________________

Hi, atm out It Girls record todays challenge so I take the opportunity to work and blog a little. I hope u all have a great weekend. We will record until tomorrow and I still love it!! Talk to u later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken inspiration du är! Så många drömmar och mål och du lyckas ta dig fram, du är verkligen en förebild för unga men även för något äldre som mig 😉

    Sari 2015-04-18 19:50:06 http://rodeo.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!