Just Do It

IMG_6871

Många av er frågar ofta hur jag fick mitt jobb, hur jag fick många läsare på bloggen eller om hur jag hinner med allt jag gör så jag tänkte skriva lite om det på bloggen i dag. Jag tycker och tror att det mesta handlar om inställning. Självklart kan vi inte alltid välja hur vi ska må eller känna eller om vad som händer oss i livet. Men i många situationer kan vi faktiskt välja hur vi vill tänka och känna. Min inställning är att allt går, jag kan göra av jag vill och inget är omöjligt.

Det kan absolut leda till att jag blir värdens tidsoptimist och kommer försent eller att jag inte hinner klart i tid och måste jobba en hel natt eller att jag måste ta till en nödlösning. Men det löser sig alltid. Och oftast blir det riktigt bra. Och jag är helt övertygad om att det blev bättre i alla situationer än om jag inte skulle försökt. Även då jag har ”misslyckats” för mina snedsteg ser jag bara som en vägledning till den rätta plasten för mig.

”Just do it” har vi ju alla hört tusen gånger och det är en annan inställning som jag har. Även om det är jobbigt, segt, läskigt, pinsamt eller vad det nu kan vara – bara gör det! Vad är det värsta som kan hända? – förmodligen inget. Och vad händer om hur inte gör det? – Absolut inget!

Så vill du får något gjort i livet då är det bara Du som kan göra det. Och i stället för att se saker som omöjliga och jobbiga, se det som möjligheter.

Många av er tänker säger ”men gud va klyschigt” och japp det är det. Men det är också det som har tagit mig till där jag är i dag. Som gör att jag får leva det liv jag drömde om för några år sedan. Det som får mig att må bra varje dag och som får mig att vilja göra ännu mer i livet.

Hoppas ni känner er lite mer peppade 🙂 Puss på er fina!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!