High On Life

IMG_7196 IMG_7182

IMG_7193

IMG_7172

Fluff, Jeans & skor från Zara  

Som sagt underbar location i dag! Även om jag var sjukt trött i morse så piggade jag på mig under dagen, mycket tack för vårt härliga team. Svårt att inte skratta och må bra i deras omgivning. Vi avslutade nyss dagen med en burgare och milkshake, så gott! Nu ska jag städa för fullt här hemma för i morgon kommer tidningen SOLO och fotar hemma hos mig. Vi hörs i morgon, puss och kram!

_______________

Fluffy jacket, Jeans & shoes från Zara

I love todays location, such a great view! Today was a really fun day, I love to work with happy and talented people. Hope u also had a great thursday. See u tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!