Torsdagstankar från sängen

https://soundcloud.com/osefinahlberg/torsdagstankar-fran-sangen

Glad torsdag på er! I morse när jag vaknade kände jag mig helt slagen, så slut i kroppen. Så jag låg kvar i sängen ganska länge, annars brukar jag alltid gå upp på första ringningen. Och medan jag låg och funderade på lite allt möjligt fick jag en tanke om att jag ville dela det med er så jag spela in mina tankar. Därför låter det kanske lite flummigt. Och ni hör ju på min röst hur slut jag låter..

Nu har jag fått i mig kaffe, frukost, lyssnat på feel good musik så känner mig mycket piggare. Hoppas ni får en fin torsdag! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så härligt inlägg. Skönt att få följa med i dina tankar och funderingar, mode kan lätt bli lite ytligt men det här tar det till en helt annan nivå 🙂 Jag gillar det här sjukt mycket, och hoppas att det blir mer sådant här i framtiden! Stor kram

  Sari 2015-04-23 22:02:35 http://rodeo.blogg.se
  Svara
 • Gud va härligt att lyssna på dina morgontankar haha. Brukar också komma på mig själv sent på natten ligga och tänka massa saker som jag sedan antecknar i mobilen för man inte vill att det ska försvinna. Skulle vara kul med en fortsättning, mer morgon-snack från sängen!
  Älskar dig blogg i övrigt också!

  Rebecka 2015-04-23 19:48:05 http://None
  Svara
 • Meh! vill lyssna men kan inte göra det nu på café haha! frustrerande!

  ISA 2015-04-23 17:11:52 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh vad mysigt med ett sånt här ljudklipp! MER av det! (Helst på morgonen för en får så mjuk och snäll röst då + att det blir lite mer tankspritt – vilket jag gillar!)

  My Cecilia 2015-04-23 17:03:35 http://mycecilia.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!