All Grey

 IMG_7391

Hej på er, hoppas ni har en bra lördag. Min dag började väldigt bra med en superlång promenad och härligt häng med familj. Sen fick jag världens dip och kände att allt var sämst typ. Så tråkigt! Men nu känner jag mig piggare och ska hänga med min underbara syster i kväll så det blir ett bra avslut på den här dagen i alla fall. Så konstigt när man i bland bara tas över av negativa och tråkiga känslor, jag blir lixom chanslös mot mig själv.

Men att omge sig med människor som ger positiv energi är ju ett bra sätt att försöka undvika det så det är prio 1 just nu! Och så klart är det okej att må dåligt i bland men det är ju så tråkigt. Jag är ju oftast väldigt glad och lycklig över livet så tycker verkligen att det suger att vara ledsen. MEN jag är bara människa, det är okej och det går över. Redan nu känns det mycket bättre 🙂 Skönt att dela med sig och skriva av sig också, det hjälper. Stor kram på er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Underbart, tack för att du vågar visa även dem dagarna för det hjälper även andra!

  Sari 2015-04-26 15:28:44 http://rodeo.blogg.se
  Svara
 • Så bra att du väljer att dela med dig! Jag har sådana dippar varje vecka, jag vet att det är något jag måste lära mig att leva med men man vänjer sig aldrig. Till något annat… så fin du är även utan smink 🙂 Stor kram fina!

  Sari 2015-04-26 13:03:32 http://rodeo.blogg.se
  Svara
  • Svar på Saris kommentar.

   Tack Sari, ja jag brukar ju för de mesta bara prata om hur bra allt är men såklart viktig att dela med mig även när jag mår mindre bra. Så vi kan hjälpa varann 🙂 Tack! Stor kram!

   Josefin Dahlberg 2015-04-26 13:05:54 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!