Denim Girl

IMG_7933IMG_7850 IMG_7878  IMG_7899  IMG_7925  IMG_7937

Hängselbyxor Monki Randig tröja Zara Sneakers Stan Smith 

Glad tisdag! Jag är så pepp i dag, solen skiner och jag har massa energi. På lunchen tog jag en kaffe med min syster, köpte blommor och fotade med bästa Lisa. Vi hann förbi Zara också där jag hittade den här näsringen, vad tycker ni? Och vad tycker ni om hängselbyxor? Jag älskar ju det!

________________

Denim Monki Striped Sweater Zara Sneakers Stan Smith

Happy Tuesday! I have so much energy today, so happy. After lunch I went to Zara and found this nose ring, do u like it? I also took a coffee with my sister and took todays outfit pictures with Lisa. Do u like my denim overall? – I love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!