Look Of The Day

IMG_8503IMG_8441   IMG_8511

Flyff H&M Hängselbyxor H&M Skor Just Fab 

I dag har det känts som en riktig söndag. Jag sov ut, åt frukost och bloggade, sen åkte jag mamma och systern och utforskade Midsommarkransen där jag funderar på att köpa lägenhet. Så himla mysigt, känns som en ministad. På söndag ska jag på visning både där och här på Söder men jag får ju mycket större om jag köper där. Hmm, får se vad magkänslan säger. Nu har jag legat på soffan, kollat på film och ätit popcorn, så mysigt. Så länge sen jag kollade på film, redan sugen på att se en till 🙂 Hoppas ni också har en mysig dag. Kram på er!

____________

Flyffy jacket H&M Overall H&M Shoes Just Fab 

Im having such a nice and cosy day. Im thinking about moving to another area so today me, my mom and sister checked out the new place and I really like it. On sunday I will look at a couple of apartments. So much fun! I will keep u updated! I hope u also have a great friday! Talk to u soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!