Happy Monday

IMG_8577

God morgon på er! Ny vecka, ny energi och massa nya roliga saker. Den här veckan kommer bli galen. Fotografering, Modettes bioförhandsvisning för Pitch Perfect 2 (anmäl dig här!) och hemlig resa med Nelly. Och massa jobb och mycket mer. KUL! Jag kickade i gång veckan med en morgonpromis och nu frukost. Hörs sen!

___________

Happy Monday! Im ready for a new, crazy week. So much going on this week. Photoshoot, preview for Pitch Perfect 2 with Modette, secret trip with Nelly and a lot of work. I started this week with a power walk and now its time for breakfast. Talk to u later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag är så nyfiken på den där resan!! var ska ni liksom!? tippar på ibiza 😀 haha

  ISA 2015-05-04 18:09:28 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   haha ja det gör de flesta men vi vet inte än. planet går från Arlanda fredag morgon men vi vet inte vart… så spännande 😀

   Josefin Dahlberg 2015-05-04 19:18:01 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!