Todays Dots

IMG_8865

IMG_8825

Prickig tröja & other stories Jeans Levis

Ni som läste min blogg i helgen vet ju att jag var ute på shoppingrunda och både tröjan och jeansen är några av helgens fynd. Älskar ju prickar så den här härliga tröjan var ett måste och som sagt har jag letat efter ett bra Levis 501:or ett bra tag. En rolig och härlig måndagsoutfit helt enkelt. Snart ska jag visa er ännu mer från min dag, vi har bland annat provat den nya populära ”Green Latte”, mer om det snart….Hoppas ni har haft en bra dag!

__________________

Sweater & other stories Jeans Levis

As I told u this weekend I did some shopping and both these two are new. I love dots so this sweater was a must and I have been looking for a pair of Levis for I whale so Im very happy that I found these 🙂 Soon I will show u more from my day, stay tuned! I hope u all had a great monday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!