Filmar med Nelly.com

 IMG_9112 IMG_9128

På fredag bär det av mot Nelly Pool Party. SÅ kul! Vi vet inte vart vi ska utan vi ska mötas på Arlanda på fredag morgon. Därifrån går ett flyg mot en secret destination där det väntar poolparty, middag och fest. Huuuuuur kul? Svintaggad. Så i dag var Nelly hemma hos mig för att filma mig när jag packar, resultatet får ni se redan i morgon 😀

__________________

This friday its time for Nelly Pool Party. We have no idea of where we are going. On friday morning a plan take of to a secret destination. So much fun!! Today Nelly visited my home to film when I was packing. You will se the video tomorrow! So excited!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!