It Girls avsnitt 3

Yes, äntligen finns det tredje avsnittet ute! Vi är ganska hårda mot tjejerna i juryrummet och nu efter klippningen så känns jag ganska dryg mot dem men så farligt var det inte riktigt MEN vi höll verkligen poker face för att de inte skulle kunna känna på sig vem som skulle åka ut. Så himla rolig utmaning tycker jag men jag förstår att de måste varit supernervöst för tjejerna när de skulle pitcha för oss i juryn, speciellt eftersom vi var tre stela pinnar som inte rörde en min. Så jag tycker att alla tjejer gjorde ett grymt jobb!

Ni måste kolla, berätta gärna vad ni tycker 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Lite tråkigt att man inte får se mer av vad de skapade i utmaningen. Men annars super kul att se.

  Sandra 2015-05-08 20:33:14 http://None
  Svara
 • Usch vad mycket reklam det blivit på bloggen… Banners efter varje post och H&M banderollen när man kommer till bloggen är också lite störande måste jag säga. Jobbar själv med reklam och PR så jag vet att det är viktigt och att man tjänar pengar på det. Men ett litet tips är ”less is more”. Kram

  Ellinore 2015-05-07 17:05:28 http://None
  Svara
  • Svar på Ellinores kommentar.

   Absolut, inte jag som styr över annonser och det är ju det vi lever på så det det skulle inte vara så om det inte behövdes. Men tack för att du ger feedback! Kram

   Josefin Dahlberg 2015-05-07 19:31:58 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!