Nelly Pool Party

110a9ee1407351b39afbca75237739aa

Hej på er, i morgon sticker jag i väg på Nelly Pool Party på secret destination. Sååå kul! Nu packar jag för fullt och ska lägga mig, tidig morgon i morgon. Jag ska uppdatera så snart jag kan med massa härliga bilder från vårt galna dygn, håll utkik! Tills dess håll koll på min Instagram och Snapchat @josefinsoso

___________

Hi, tomorrow Im off for the Nelly Pool Party at secret destination. Its going to be so much fun. I will update u as soon as I can with alot of pictures. Until den follow me at Instagram and Snapchat @josefinsoso

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så grymt rolig grej de har styrt upp! kommer vara ett jääävla dygn tror jag 😉 haha

    ISA 2015-05-08 17:29:15 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!