Nelly Pool Party– Part 1

IMG_9309

IMG_9298  IMG_9323 IMG_9342

Blus Kappahl Byxor H&M Sandaler Nelly

Jag kom precis hem från den galnaste resan ever! I går åkte vi alltså i väg på Nelly Pool Party. De hade fyllde ett helt plan med härliga människor för att åka till IBIZA!!!! Jag och mina Modettisar fick sitta bredvid varann på Nelly Airlines (så galet att de bokade ett eget flyg). När vi kom från till hotellet som var galet stort fick vi våra rum och jag och Mollsan fick dela. Och vi fick såå fint rum! Jag ska visa ännu mer bilder från rummet snart. Jag har fotat SÅ mycket så hela helgen kommer bestå av massa härliga bilder från Ibiza och Nelly Pool Party!! Håll utkik!

___________________

Blouse Kappahl Pants H&M Shoes Nelly

I just got back home after a crazy trip with Nelly.com. Best pool party ever! We left to Ibiza yesterday morning and now Im home again so It was a crazy 24 h. I have so many amazing pictures to show u. Stay tuned! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!