Time For Make Up

IMG_9525 IMG_9548 IMG_9577  IMG_9728IMG_9683

Efter det galna pool partyt gick vi upp på rummet, duschade och gjorde oss i ordning för kvällen. Jag använde såklart mina nya favosar för läpparna, en penna och ett stift från Marc Jacobs Beauty. Så fin färg, väldigt naturlig men som ändå förstärker läpparna 🙂 Jag tog på mig en spetstopp från Nelly och min nya mockakjol jag fyndade förra helgen på Beyond Retro. Snart kommer bilder från vår drink på taket (finaste utsikten). Hörs snart, puss!

_________________

After the pool party we went up to the room again to get ready for the night. Here u can see my new favorites for my lips from Marc Jacobs Beauty, så nice color. I put on a lace top from Nelly and my skirt I bought last weekend at Beyond Retro. Soon I will show u a lot of pictures of the rooftop, so nice view. Talk to u soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vad heter ditt stift och penna från Marc by Marc Jacobs? Är beroende av läppstift och har länge velat hitta en färg som tar fram naturligheten, som ditt! 🙂 Älskar din blogg och din mockakjol(!!) 🙂

    Julia 2015-05-11 13:06:16 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!