Eftersnack It Girls Avsnitt 4

IMG_9917

IMG_9950IMG_9927  IMG_9920 IMG_9929

Massa fina kläder från River Island, Ellos, Laredoute, Din sko mf. 

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite tankar kring det fjärde avsnittet av It Girls. Den här utmaningen tycker jag var så rolig. Dels för att mina gullisar Tuva och Jennifer var med såklart och för att jag älskar när det handlar om styling och stil. SÅ himla roligt att se före och efter 🙂 Jag tycker alla tjejer var superduktiga. De hade ju bara en kvart på sig och de skulle både hitta den snyggaste looken och hinna med att fota varann. Stressen!

Och att de blir filmade hela tiden. Det här är ändå tjejer som aldrig gjort något liknande tidigare. Jag är så impad av allihopa att de är så proffsiga framför kameran. Att de kunde leverera under press, flera dagar på rad. Så grymma tjejer vi lyckades välja ut!! Men tyvärr måste ju en lämna tävlingen, lika tråkigt varje gång. Men så är reglerna.. Jag skulle gärna vilja skriva en hälsning till den tjej som var tvungen att lämna varje gång men det känns taskigt att avslöja i bloggen vem som åker ut för alla er som inte sett avsnittet än.. Jag får skriva om alla sen när finalen har sänds helt enkelt 🙂 Hoppas ni kollar på senaste avsnittet <3

Se alla avsnitt här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!