Todays Look

IMG_0867 IMG_0869 IMG_0886 IMG_0858 IMG_0904

Foto: Vår superduktiga praktikant Jenny

Fluffjacka H&M Randig topp Gina tricot Jeans Acne Väska Zara

Glad onsdag på er! Jag vaknade upp med jätteont i halsen 🙁 Men gick till jobbet ändå för att fixa en del saker men efter lunch gick jag hem och la mig på soffan och här har jag legat sen dess, helt utslagen. Men snart ska jag sätta igång och packa inför vår Road Trip i morgon (Läs mer här!!). Hörs sen, puss!

_____________

Fluffy jacket H&M Striped top Gina tricot Jeans Acne Bag Zara

Happy Wednesday! Today I woke up and felt sick but I went to work anyway. But after lunch I got home again and since then I have just been lying on the couch.. But soon its time to pack my bags again to get ready for tomorrows roadtrip! Talk to u later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!