Morning at Ibiza

IMG_0303 IMG_0288 IMG_0344 IMG_0297

Drömkaftan från Monki

Underbar morgon på Ibiza. Vi hade just ätit frukost i solen, njutit av värmen och skrattat åt minnen från dagen/kvällen innan. Så himla bra feeling. Så klart passade vi på att ta lite bilder på rummet innan det var dags att åka hem igen. Åå, när jag ser de här bilderna vill jag bara ha sommar! Nu ska jag strax hoppa in i bilen och påbörja vår roadtrip, första stoppet Malmö. Ses vi i Empora i morgon? Följ vår roadtrip på min Snapchat – Josefinsoso

____________________

Dream caftan from Monki

A wonderful morning at Ibiza. Of course we took some pictures before we went to the airport. When I see this I really want summer now!! Soon om off for our roadtrip, first stop Malmö. See u on Snapchat – Josefinsoso

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!