Att skriva en bok

IMG_1039

Jag har länge tänkt att jag ska skriva en bok som handlar om eller är inspirerad av min story kring alkoholen och om hur jag blev nykter. Men jag tänker hela tiden ”det gör jag sen när det passar bättre…” Men jag inser att den där tiden förmodligen inte kommer att komma utan att jag behöver skapa tid för att göra det. Nu har jag fått ett ryck till att jag vill köra igång nu!! Men så klart kommer det massa tankar kring om jag kommer klara av det, ha tid till det och om jag ens skulle få ut den.

Men nu känner jag sån pepp till att göra det, jag vill bara sätta igång och skriva. Och det är precis vad jag tänker göra! Jag ska börja skriva min story så får vi se vart de kan ta vägen. Så himla spännande. Jag tror att det är många som har en dröm om att skriva en bok och jag tror att många tänker att de inte är tillräckligt bra eller kända för att kunna göra det. Men jag tänker att det är klart att man kan, bara man vill. Och jag känner en väldigt stor vilja till att dela med min ännu mer av min story så nu kör jag igång! Kul va?

IMG_1067 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Lovar dig att köpa boken Josefin! 🙂
  Boken du kommer att skriva, eller som jag hoppas du skriver kommer att hjälpa många. Hjälpa de med problem och hjälpa de som inte har problem att förstå problematiken. Din bok behövs!
  Älskade din pod då du tog upp första gången du drack bland annat.

  Lycka till med boken! Kramar /Kakan <3

  Kakan 2015-05-15 12:28:37 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!