Monday Mood

IMG_1390 IMG_1392

Hatt H&M Stickad tröja H&M Jeans Gina tricot

Glad måndag på er! Min måndag har inte varit så superglad i och för sig.. Jag sov ut och tog en lugn morgon efter att ha jobbat med vår roadtrip hela helgen då jag dessutom var sjukis, så var helt slut i morse. Men sen hade jag ett trevligt lunchmöte och en bra eftermiddag på jobbet. Men nu ligger jag hemma på soffan igen och kollar på Ex on the beach, haha så sjukt program. Alla på jobbet pratade om det så jag började kolla förra veckan, måste säga att jag är fast… I morgon tänkte jag ta tag i träningen igen (har inte tränat på sex veckor….) Och hoppas att jag får massa energi och får en peppvecka. Hoppas ni mår bra Hörs snart, puss!

___________

Hat H&M Knit H&M Jeans Gina tricot

Happy Monday! Today I had a slow start after working the whole weekend… But after lunch I had a good afternoon at work. Now Im back in my sofa again. Tomorrow I will get back to my workout routine and I hope that is going to give me more energy!! Now: Ex on the beach. Talk to u later!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!