SPADAG MED MAMMA

 IMG_2358  IMG_2376

IMG_2353IMG_3730 IMG_3744

IMG_3798

IMG_2362

IMG_3815

I går hade jag en sån jäkla drömsöndag. Tack vare Pandora fick jag skämma bort min älskade mamma med en heldag på spa inför Mors dag. Så himla mysigt. Vi började med en timmas massage, sen åt vi drömbrunch, mamma fick ett fint armband från mig. En silverlänk med ett rose-hjärta på som hon älskade. Sen solade vi och badade i poolen i timmar. Så underbart!

Min mamma är verkligen världens bästa, roligaste och härligaste. Vi skrattar så mycket ihop, vi kan prata om allt möjligt och vi är så lika. Så himla härligt att jag har fått en så fin relation med min mamma. Det har inte alltid varit så. Men nu när jag har blivit lite äldre har vi kommit varann så nära och vi hjälper varann med så mycket. Jag pratar med min mamma en gång om dagen. Kollar hur hon mår, ber om råd, hon ber mig om råd och vi delar med oss om saker till varann, stora som små. Att få skämma bort henne i går var helt underbart. Det är hon så värd. Hon har kämpat med min och mina systrar i alla år. Hon har haft dubbla jobb för att ha råd med huset och ta hand om tre barn själv. Vi har varit sjuka, trotsiga och sjukt jobbiga men hon har alltid funnits där. Mamma du är världens bästa och jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!