Hoppas ni kollar på It Girls!

Jag är SÅ himla glad över att fått vara med och spela in It Girls den här våren. Helt klart det roligaste projektet jag gjort hittills. Jag har drömt om att få vara programledare ända sen jag läste tv-produktion på gymnasiet och nu har jag fått vara det. SÅ GLAD! Därför hoppas jag verkligen att ni kollar på det och såklart att ni gillar det 🙂 I morgon kommer nästa avsnitt och jag har precis tjuvkikat på det, så himla bra!!

Om du har missat något avsnitt kan du se alla avsnitt här!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du var alltid bäst på tv produktionen!! Så tycker det är jättekul att du äntligen står där du står! Är inte alla förvånad!
    Ska titta igenom alla programmen inom kort!! 🙂 längtar!

    Linda Blanco

    Linda 2015-05-28 16:22:14 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!