Varför jag slutade dricka – Del 2

17258_401926530227_5103873_n

Här är det andra ljudklippet om varför jag slutade dricka alkohol. I det här klippet pratar jag väldigt öppet och ärligt om vad som kunde hända när jag drack.

https://soundcloud.com/osefinahlberg/varfor-jag-slutade-dricka-del-2

Missade du det förta klippet? – Lyssna på Del 1 här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • ÅHHH älskar dom här klippen! Skulle kunna lyssna för alltid haha, längtar till nästa del!

  /My

  My Cecilia 2015-06-01 15:10:40 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • Så häftigt att vara med på din resa. När vi började på Södertörn visste jag ingenting om allt som du hade med dig, knappt under våra år heller – men jag minns den dagen när ni redovisade uppgiften i rörlig bild, filmen ni gjort om att sluta dricka, och förstod då lite. Lika så sista kvällen när vi samlades hos dig ute på Lidingö och hade hur kul som helst, skulle vidare in till stan och du vinkade av oss i dörren. Det var ingenting konstigt med det, bara så skönt att en så härlig och häftig tjej som du helt naturligt kunde göra det. Jag har själv tagit efter det exemplet flera gånger här hemma – att man faktiskt kan ha bjudningar och sedan välja att runda av sin kväll vid 12-tiden. Det har varit bra, för mig, och många andra att ha dig i bakhuvudet som ett exempel på det 🙂
  Nu följer jag dig stadigt och glädjs åt allt du får göra. Vilken revansch Josefin!

  Kram Malin

  Malin 2015-06-01 12:22:41 http://officebyingsten.se
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tusen tack fina Malin <3 Va gullig du är!! Dags för en reunion snart, jag bjuder gärna på fest och hakar gärna med ut och dansar :)))) Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-06-02 00:40:40 http://None
   Svara
 • Hej Josefin! Vill verkligen att du ska veta hur glad jag är att du vågar prata så öppet och offentligt om dina alkoholproblem. Sitter själv i en liknande sits där jag insett att jag måste sluta dricka för att kunna må bra och blir verkligen sjukt inspirerad av dig att strunta i alkoholhetsen och bara bli kvitt allt som har med den att göra.

  Jobbar för övrigt på beijing8 i hornstull och blir så glad när du kommer in och käkar vegdumplings hehe. Typ igår. Kram

  Linda 2015-06-01 00:35:17 http://None
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Åh hej, kände på mig att det var något när vi beställde :)) Gulle dig! Hoppas du mår bra och att du kan hitta rätt väg. Let me know om jag kan hjälpa till mer 🙂 Stor kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-06-01 09:38:59 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!