New In: Golden Details

IMG_5730

IMG_5521

Jag älskar mina nya gulddetaljer här hemma. Äntligen fick jag min ananaslampa som jag letat efter så länge. Jag hittade den i går på Zara Home. De fick in en liknande förra året fast då var själva ananasen i glas och jag ville ha en helt i guld så blev så glad när jag såg att de fått in den här 🙂 Och mina nya ljusstakar hittade jag i veckan på Indiska. Så himla fina tycker jag. Vad tycker ni?

___________

I love my new golden details at home. Finally I found the perfect pineapple lamp I have been looking for. I found it yesterday at Zara Home and the candlesticks I found at Indiska this week. So happy! Do u like them?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!