Dont Worry Be Happy

IMG_3714

I dag delar jag med mig av lite tips på hur man kan må bättre i jobba stunder. Alltså hur du får tillbaka peppen när du helst bara vill dra täcket över huvudet och glömma omvärlden. Jag måste nog säga att jag är rätt bra på det själv. Att kunna se det bra i saker, att tänka att allt händer av en anledning och se att det faktiskt bara kommer bli ännu bättre. Hoppas ni blir lite peppade i alla fall 🙂

Läs min artikel här!!

En annan sak som också piggar upp är ju bra musik och jag upptäckte den här härliga låten i dag som man inte kan bli annat än glad av: Walking in the sun – PANG!

(jaja alla på redaktionen hade redan hört den och tyckte jag var fett efter men det kanske är någon av er som också har missat den?)  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!