Happy News!!

IMG_3801IMG_3783

I dag åt jag lunch med vår ”nya” härliga bloggare Vanja på Nytorget 6. Så himla gott, mums! Vanja började hos oss förra månaden och vi har inte träffats så många gånger men varje gång vi ses och pratar blir det lixom massa pepp, inspiration, roliga samtalsämnen och vi känns ganska lika på flera sätt. Vanja är en cool businessbrud som driver eget, brinner för det hon gör, är världens snyggaste mamma och är bäst på att peppa andra. Så inte så konstigt att jag alltid känner mig peppad och glad när jag är med henne.

Vi har ju kommit på att vi har mycket att prata om och idag över lunchen bestämde vi oss. VI STARTAR EN PODD! – Så kul! Alltså så kul, jag är så peppad. Vi vill peppa er, dela med oss och vi vill att ni ska vara en de av podden. Självklart kommer vi att prata om vad som händer i våra liv, i vardagen, på jobbet och allt sånt där men vi kommer även ta upp ett ämne i varje avsnitt och vilka ämnen det är bestämmer ni, kul va?

Så kör i gång, kommentera med ett, två eller flera ämnen du vill att vi ska prata om. Jag vet att jag kan vara lite dålig på att bjussa på mig här i bloggen men i podden finns det inga hemligheter, haha 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • super kul med att ni ska podda kommer absolut lyssna på er! klickade hit genom vanjas länk för jag tyckte din topp var så himla fin! Vart kommer den ifrån? om du inte skrivit om den tidigare ”är en ny läsare” 🙂

  lovisa 2015-06-13 23:22:44 http://None
  Svara
 • MEN ASSÅ! så kul och så bra! kan ni inte prata massa om pepp kring livet? haha flummigt kanske men hur man ska våga satsa på drömmar? Hur man ska våga njuta av livet? Hur man ska tänka en dålig dag? osv osv. Ni är ju så peppiga bägge två!

  ISA 2015-06-10 17:57:31 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • (Visste inte vilken av era bloggar jag skulle kommentera i men Vanja kanske spanar in här också)… Anyway:

  Alltså SÅ kul! Kommer lyssna slaviskt! Älskar poddar och har själv poddat i över två år! Så skoj!

  Här är min önskelista + tips på ämnen:
  1. Lite barnsnack.
  Skulle vara kul att höra hur ni står till olika saker med tanke på att ni är i lite olika stadier i livet kanske. Och sedan vill jag gärna veta hur du tänker kring barn, om du vill ha några och hur du ser livet med/utan barn och hur hon ser livet med barn och vad som har ändrats från vad hon tänkte innan hon fick Iggy. + Så vill jag vet hur det var när de bestämde sig för att skaffa barn.

  2. Lägenhetssnack.
  Ni båda har ju precis investerat i nya lyor! Skulle vara jättekul att höra om det och hur ni tänker på just boende. Typ centralt/inte, varför/varför inte. Vad som är viktigt, olika stilar, drömhuset, värt att bo i Stockholm med priserna eller hellre utanför? osv osv osv….

  3. Karriär såklart!
  Vill veta ALLT om hur en kommer in i er bransch (eftersom jag själv vill armbåga mig fram men har svårt att hitta ingångar). Hur gör en för att lyckas? Utbildning? Kunskap? Kontakter? Osv… Vad är era drömjobb, hur fick ni dom jobben ni har nu? Motgångar i karriären hittills? Rädslor? Framgångar? Vad är viktigast i ett jobb? Osv…

  4. Kärlek.
  Vill att ni ska berätta lite om era kärleksliv! Typ om ni är relationspersoner (antar att Vanja är det eftersom hon har man och barn??? Men ändå!) Och hur ni är i en kärleksrelation. Och hur det har varit för dig med killarna, tänker på den perioden där du drack mycket och så som du har berättat om… Aa, helt enkelt lite kärlekshistorier från förr (och nu??) och skvaller om det! Är det hög status med att ha en relation? osv osv….

  5. Singellivet.
  Ge massa tips på hur ni flörtar (speciellt nu när sommaren kommer!), får det ni vill, synen på att ”behöva” stadga sig (pressen?).

  6. Vänner.
  Aa… Allt som har med det att göra helt enkelt!

  7. ”Aktuella händelser”
  Det skulle vara kul om ni pratade om en ”snackis” som varit. Tex. nu skulle ni kunna snacka om Bruce/Caitlyn Jenner. Eller något nytt album, kändis, restaurang, klubb, affär, osv….

  8. ALLT som händer i era liv! 🙂

  Är inte jättemycket för gäster i podcasts om det inte är en intrevjupodd som tex. Värvet. Men annars lyssnar en ju på podden för att en vill höra ER! (Om det inte är jag som är gästen för då får jag ju snacka live med er haha) Men om ni planerar att ha gäster, skulle jag personligen hellre vilja att det var en ny gäst en gång i månaden kanske (om ni planerar på att släppa ett avsnitt i veckan).

  Annars är jag supertaggad på att ni ska starta en podd! Heja heja!

  Så nu är min otroligt långa kommentar slut. Haha, lycka till!

  KRAM

  My Cecilia 2015-06-10 13:19:05 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • […] jag nämnde tidigare träffade jag ju den driftiga überpinglan Josefin i går över en lunch. Och som jag också nämnde blev vi ju så sjukt sugna på att göra nåt […]

  Svara
 • Barn! Hur vet man att man vill ha dem? När är det rätt? Vad behöver ett barn? Hur många vill ni ha och vad ska de heta?

  Kram

  Aida 2015-06-10 00:38:06 http://None
  Svara
 • Vad roligt med en till podd att börja lyssna på! Själv tycker jag att det hade vart roligt att lyssna på bl.a, tips på allt mellan himmel och jord, vad ni har för ambitioner i livet lite roliga minnen som ni vill dela med er av osv.. En podd som är personlig, så att man lär känna personen tycker jag är en viktig ingrediens!

  Vendela 2015-06-09 23:36:24 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!