GRATTIS SALEM

IMG_7058

IMG_7061

IMG_7062

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SALEM!

Det känns så kul att kunna presentera vår vinnare av It Girls 2015 – Salem Indrias!! Som jag sa i finalavsnittet tyckte jag att Salem inte tog så mycket plats i början av serien men att hon är den tjej som har utvecklats mest. Hon var lite blyg till en början men nu är hon ett härlig tjej som gillar att synas, inspirera andra och ta för sig. Hon kommer bli en grym bloggare och det ska bli så kul att ha henne i vårt team på Modette. Den 17 juni lanserar vi hennes blogg och tills dess kan ni såklart följa henne på hennes It Girls-blogg. Grattis igen Salmen, det är nu det börjar!!

Läs Salems blogg här!
Följ Salem på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag måste säga att jag reagerar på det du skriver om Salem – ”Hon var lite blyg till en början men nu är hon en härlig tjej som gillar att synas, inspirera andra och ta för sig.” Varför är det automatiskt dåligt att vara blyg och inte ta så mycket plats? Kan man inte vara en härlig tjej samtidigt som man har en mer tillbakadragen personlighet?

  Jag gillar din blogg mycket. Du skriver ofta kloka och fina saker. Jag tycker bara det är märkligt att det tycks vara allmänt vedertaget att blyghet är lika med något icke önskvärt och av vad du skrev verkar du dela den uppfattningen. Jag hade gärna hört dina tankar om det.

  Bibbi 2015-06-12 10:21:01 http://None
  Svara
  • Svar på Bibbis kommentar.

   Såklart är det inget dåligt med att vara blyg eller lite mer tillbakadragen. MEN om du vill bli en It Girl, en tjej som ska inspirera andra, träffa mycket nya folk, resa själv, i en bransch där allt handlar om att knyta kontakter. Då måste man våga ta för sig annars glöms man lite bort. Så som sagt inget dåligt att vara blyg men just i denna situation behövs en person som kan ta för sig.

   Josefin Dahlberg 2015-06-12 13:31:10 http://None
   Svara
 • Josefin! Vad ska jag säga..wow! Vilket gryyyymt tv program ni har gjort! Jag kunde inte sluta kolla, betade av alla programmen på En dag i helgen (och precis tittat på finalen). Din prestation är så otroligt proffsig och du har verkligen alltid haft det i dig. Så kul att se dig och vad du har blivit. Så sjukt imponerad måste jag ärligt säga! Grattis!
  Sen hejjade jag faktiskt på Salem från dag ett, så kul att hon vann 😀
  Stor kram till dig!
  Linda Blanco

  Linda B 2015-06-11 12:14:10 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!