Dinner with my love

IMG_5887

IMG_5877

IMG_5860

I går hade jag världens härligaste kväll med min bästa kompis Katta. Precis en sån kväll som jag behövde. Vi åt sjukt god mat på Zink Grill. Vit sparris till förrätt, frisk till huvudrätt och sorbet och creme brulee till efterrätt (vi var så sugna på dem så hann inte ta bild innan de var uppätna, haha). Och vi drack flera alkoholfria drinkar som var så supergoda. Jag tycker ofta att de alkoholfria drinkarna är för söta men de här var toppen. Friska och syrliga, mums. Perfekt för mig!

Och vi hamnade mellan två roliga sällskap. På ena sidan satt två män, en av dem lärde oss om hur man skulle äta piggvaren som vi beställde. Han smakade lite också, haha. På andra sidan satt ett par från New York som var helt underbara. När jag berättade att jag skulle till NY i september ville de bjuda mig på middag för att träffa deras son. Haha, älskar att hamna bredvid härliga, öppna människor. Och att äta på restauranger som har en härlig och avslappnad stämning. Det blev verkligen en toppenkväll. Och katten (Katarina) I love u. Du är bäst! Tack för en underbar tisdagskväll 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • mysig onsdag! borde verkligen bli bättre på att utnyttja vardagskvällar med känner jag!

    ISA 2015-06-11 17:25:46 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!