Dream Big!★

IMG_6598

Hej från flygplatsen i Frankrike. Nu har jag suttit och väntat på mitt plan i några timmar och skissat på mitt nya drömprojekt. Jag är så peppad på detta! Jag kan inte riktigt berätta vad det är än men så fort jag får är ni de första som får veta! Nu är det dags att checka in. Puss på er!

____________

Hi from the airport in France. I have been waiting for my flight a couple of hours and been sketching on my next dream project. I cant tell u what it is jet but when I can you are the first to know! Later! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • SPÄNNANDE!! jag sprudlar av idéer och pepp nu, borde skriva en liten drömlista jag med! 😀

    ISA 2015-06-15 14:13:53 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!