#Team SCA

DSC03000_original DSC03006_originalDSC02979_original

Hej på er, som ni har sett har jag varit i Franrike i helgen och jag var där tillsammans med SCA som äger flera välkända varumärken som Libresse, Libero och Tena mm. Och som även sponsrar en båt i Volvo Ocean Race. En båt med bara grymma brudar. Alltså SCA-båten. Och de är grymma teamet vann det senaste racet vilket är helt otroligt coolt! Och jag fick alltså hänga med dessa brudar och fick äran att segla med dem. SÅ himla kul! Vi seglade ett kort race och fick turas om att prova olika stationer, jag gillade att styra mest 🙂 Så himla häftigt! Och förstå att de här kvinnorna har bott på den här båten sen i oktober och att de varje dag och natt jobbar stenhårt för att segla båten till nästa stopp.

Jag träffade en kvinna i teamet som hade seglat jorden runt själv. SJÄLV, i över tre månader var hon ensam i sin båt ute på havet. Så otroligt häftigt. Snacka om imponerande! Jag blir ju lite sugen på att göra något sånt där galet själv i livet men vet inte riktigt om segling är min grej.. Men vem vet kanske det 🙂 Läs om fler inspirerande kvinnor här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!