Hello from Loei

 IMG_4757

IMG_6584IMG_5367 IMG_5381 IMG_5389 IMG_5411 IMG_5415 IMG_5417  thi

Hola från vår andra dag här i Thailand. I morse flög vi från Bangkok upp till Loei i norra Thailand. Vi började med en god lunch och sen har vi åkt runt och kollat in flera tempel och målat masker. Ett tempel var så fint, sjukt stort och så vackert. Nu har vi precis ätit middag och sitter på Sara och Joannas rum och bloggar. Jag har sett på bilder att ni har det sjukt kallt hemma, hoppas ni har en härlig midsommar trots det. Här är det såå varmt, helt sjukt men skönt såklart. Har ju dock bränt söder mig redan… Så ingen mer solning för mig! Får bada i shorts och tshirt, haha. Innan middagen tog vi massa fina bilder här vid hotellet som ligger mitt i djungeln, så fint. Lägger upp dem snart! Puss

_____________

Hi from our second day in Thailand. Today we left Bangkok and went up north to Loei. We started with lunch and after that we visited two tempel, one of them was so beautiful. Now we just had dinner and soon I will post some pictures we took at this lovely hotel in the middle of the jungle. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!