My Favorite Smoohie

IMG_6107 IMG_6113

Som ni vet brukar jag ju äta frukost på Juiceverket ganska ofta och min favoritsmoothie där är ”Mandala Sumo”. Men jag brukar också göra den hemma själv eller ja i alla fall försöka. Och det blir så gott! Jag tar havredryck, två skedar mandelsmör, 2-3 dadlar, lite vaniljpulver och en liten nypa havssalt. Säger bara Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mums på både smuttin och att du har en så fin balle att kunna sitta på <3 (usch, lät lite snuskigt)

  ISA 2015-06-26 17:15:26 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej där!
  Skrev till dig för några veckor sedan ang mina ätstörningar som egentligen är vardagsmat för mig, men vem ska egentligen behöva leva med dem…ung som vuxen? Då skrev du kort att du har varit där också…vill du berätta mer om det eller var det ”bara en kort period” du genomgick, men dock ändå jobbig? När var det? Hur kom du över det? Hur gick dina tankemönster för att bli fri? Hur ser du på mat och träning idag? Kommer det fortfarande dumma ideer och hur tacklar du dem då?Tack för en härlig blogg med många inlägg och inspiration!

  Kram

  Angelica Fjellman 2015-06-26 11:17:21 http://None
  Svara
  • Svar på Angelica Fjellmans kommentar.

   Hej Angelica,

   Jag ska dela med mig av det men gör det snart när jag känner att jag har tid att verkligen skriva ett bra inlägg om det. Så himla viktigt ämne så vill verkligen lägga tid och energi på det <3 Hoppas allt är bra med dig. Stor tack!!

   Josefin Dahlberg 2015-06-26 11:26:39 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!