Take Care Of Your Skin

IMG_6119

Så här snygg var jag i dag när jag gjorde en otrolig ansiktsbehandling på Serenity Hudvård hos bästa Anna. Hon peelade, tömde porer, la mask och den här supersköna ”guldmasken”. Min hy är så len nu. Love it! Jag har ju alltid haft lite problem med min hy och mina porer är verkligen mitt störta problem men nu syns de typ inte ens, så himla skönt. Ska verkligen hålla i att gå dit med jämna mellanrum så det håller i sig.

Om du också är sugen på att få superfräsch hy till sommaren från du 15% på valfri behandling hos Anna som du säger att du läst om det i mina blogg, bra va?? 🙂

Läs mer och boka här: Serenity Hudvård

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!