Club Yoga Sunday

IMG_8470  IMG_8484   IMG_8509 IMG_8517

I går var jag och min vän Fredrika på Nike NTC Tour Stockholm. Så himla härligt! Vi började med dans på Berns, så roligt. Jag har ju dansat hela mitt liv men nu var det flera år sen jag var på en danslektion så det var så himla roligt att så dansa loss och skaka rumpan. Grymma instruktörer!! After det var det dags för Club Yoga vid vattnet, drömmen. Och drömväder. En drömsöndag med andra ord! Namaste <3

________________

Yesterday me and my friend Fredrika worked out with Nike at NTC Tour Stockholm. We started with a dance class and after that yoga by the sea. So amazing! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!