Mood of the day: So Excited!

IMG_6167
IMG_6149

Jag har precis kommit tillbaka till kontoret efter ett underbart tre-timmars-möte med min kollega Ylva. Vi har sprudlat av idéer, lösningar, planer, ja massa roligt som kommer ske på Modette i höst. Det gör lixom lite ont i mig att det är semester nu och ingenting kommer kunna hända fören efter sommaren. Jag tycker såklart det ska bli jätteskönt med semester och jag behöver vila upp mig lite MEN jag är så taggad. Vår höst kommer bli så jäkla bra och rolig.

Jag älskar att få de här jobbrusen. Att känna med kroppen att jag älskar det jag gör. I love my job!

_____________

I just got back to the office after a long super excited meeting with my colleague Ylva. We have so much funny and exciting plans for this fall. Cant wait! Love my job!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!