Har ni lyssnat på podden?

JosefinOchVanja2 JosefinOchVanja1

Hej på er från landet, jag har legat och solat på bryggan och lyssnat på podd. Det är ju perfekt poddväder den här helgen så jag vill såklart tipsa er om att lyssna på mitt och Vanjas allra första avsnitt. Vi har fått så himla fin respons men vi vill ha mer 🙂 Berätta vad ni gillar, inte gillar, vill ha mer och mindre av osv. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så himla härlig!!! Lyssnade precis på första avsnittet. Och som er – jag har inte lyssnat på så många – om ens någonsin (nog aldrig lyssnat igenom ett helt avsnitt någonsin) men de här var super!

  Så himla härligt med ert möte och blev glad i hela själen när jag fick höra hur det hade känts efter ert första möte. Drömmen vore att få just ett sådant pepp möte och bli dränkt i blogginspiration och känna att man hittat rätt som Vanja! <3 Modette känns grymt, så förstår henne.
  Superglad för din nya lägenhet btw!

  Ser fram emot att höra nästa avsnitt som redan finns ute. Hade bäst!

  Jamie 2015-07-11 15:19:12 http://www.jamiesallmen.com
  Svara
  • Svar på Jamies kommentar.

   Åh va roligt. Gud så glad jag blir!! Tusen tack 🙂 Jaaa, och ännu ett till avsnitt kommer på onsdag 😀 Glad lördag på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-07-11 15:46:46 http://None
   Svara
 • Den var jätte bra! Det enda jag tyckte var lite irriterande var att ni påpekade varje gång ni gjorde en avstikare ifrån samtalet ni hade. Det är ju en del av samtalet och roligt att höra. Många avstikare är roligt!

  Sandra 2015-07-07 22:28:15 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!