Gina tricot Fashion Loft

IMG_8602IMG_8616IMG_8612 IMG_8613

Fashion bloggers….. Lisa & Fanny

IMG_8640

Bästa Skruden & urtrevliga Celine

IMG_8624 IMG_8627 IMG_8629

IMG_8621IMG_8650

Som ni vet har jag ju varit i Berlin tillsammans med Gina tricot och det vi gjorde där var att kolla in deras otroligt fina höstkollektion. Alltså verkligen SÅ mycket fint. Längtar typ till hösten nu eller iof kan man ju ha plaggen redan nu eftersom det typ är HÖST ute, så sjukt. Men snart vänder det!

Vi var ca 35 bloggare från flera olika länder och vi åt middag i en supersnygg svit på Soho House Berlin. Och efter det gick vi ut och dansade på en asskön hip hop bar. Och i morse åt vi en lång hotellfrulle innan det var dags att åka hem till Stockholm igen. Och nu sitter jag är hemma i myskläder i soffan igen. Ett väldigt härligt dygn måste jag säga. Tack Gina!

____________________

I have been in Berlin together with Gina tricot and 35 other fashion bloggers for the last 24 hours. We check out their fantastic fall collection and had a lovely dinner att Soho House Berlin. Such a nice trip. And after a long hotel breakfast this morning we went back home to Stockholm again. Thank u Gina for a great experience!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!