VOUGE

IMG_9633IMG_9642IMG_9662IMG_9659IMG_9675 IMG_9676IMG_9718IMG_9695

Blus Mango Kjol Zara Väska Nelly Skor Zara

I dag har jag ätit lunch med vår mysiga bloggare TuvaBilder från det kommer snart! Men vi hjälpa i alla fall varann med outfitsbilder så passade på att ta några extra på detaljer och så som jag vet att jag kan vara dålig på att få med. Hoppas ni gillar! Och jag hittade de här skorna på Zara-rean i helgen. Drömmen! Missade dem i butik förut men hittade ett par i min stl i en skohög. Så tur! Fina va?

______________

Blouse Mango Skirt Zara Bag Nelly Shoes Zara

Today I had lunch with our super cute blogger Tuva. I will post some pics from that soon. She took some nice outfit pictures os me as well. Do u like them? I found these shoes at the Zara Sale this weekend. I have been looking for them so got soooo happy that I found them in my size 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!