#3 Karriäravsnittet

Wuuuu, nu är det här! Vårt tredje poddavsnitt med ett av våra absoluta favoritämnen, jobbet! Eller ja karriär. Men var är karriär egentligen? Och måste man göra karriär? Och vad händer när man jobbar lite för mycket på den där karriären? Det och mycket mycket mer i veckans avsnitt.

Vi hade nog tänkt oss att detta skulle bli ett aspeppigt ”Du kan ta över världen”-avsnitt men det blev det inte riktigt, eller jo lite grann. Men vi gled in på lite andra spår som gjorde att jag helt plötsligt börjar dela med mig av något jag inte alls hade en tanke på när vi började spela in. Men så kan det går och det kändes väldigt viktigt att få berätta det. Och det är ju så det är med poddar men vet inte riktigt vad det tar vägen och jag måste säga att det nog är det jag gillar allra mest med poddis.

Så hoppas, hoppas, hoppas ni lyssnar även den här veckan. Kan ni fattar att ni är 10 000 som har lyssnat på första avsnittet. GALET! Vi är så glada.

Lyssna, inspireras och dela <3 #JosefinOchVanja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag gillar er blogg jättemycket! Har lyssnat på alla tre avsnitten och tycker ni är så bra. Gillar att ni pratar snabbt också, jag brukar alltid få speeda upp tempot på poddar för jag blir irriterad när det går långsamt men det behövs inte i er podd. : ) Det gillas! : )

    Marieh 2015-07-16 00:54:10 http://None
    Svara
  • yeeey! gud va fort veckan har gått då. btw, tycker inte alls att det blev ett för långt avsnitt. så himla passande för mig att lyssna på när jag jobbar för då går tiden snabbt! ni är så härliga att lyssna på! <3

    ellen 2015-07-15 14:30:14 http://ellfi.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!