New Ray-Bans

IMG_9876

Äntligen, har jag ett par egna, runda Ray-Bans! Dock är de lite små på mig men äh de är ju så fina så det gör inget.. Eller kanske måste ha ett par i större modellen också… Perfekt nu till min semester i alla fall, som börjar på FREDAG 😀

___________

Finally I got myself a pair of round Ray-Bans. They are a bit to small for me…. But i like them anyway. Perfect for my vacay that starts this Friday!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Josefin!
    Jag letar själv efter dessa solglasögon och undrar vart du köpt dina någonstans? Jag kommer dock inte ifrån stockholm, men om det möjligtvis skulle kunna vara en kedja som finns i Göteborg också?:) tack för en peppande blogg! Med vänlig hälsning,
    Rebecca

    Rebecca 2015-07-16 07:43:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!