Retro Style

IMG_9838 IMG_9845  IMG_9862IMG_9858

Solisar (nya!) Ray-Ban Skjorta H&M Jeans Levis Skor Zara

I dag ser jag ut som min pappa. Klädmässigt alltså eller jag är väldigt lik honom over all iof. Han hade typ alltid slitna, lite lösa Levis jeans i samma färg som de här eller orangea och en skön skjorta, ofta med mönster. Och så har vi typ samma kroppsbyggnad. Kom att tänka på det i dag när jag såg min spegelbild i ett skyltfönster i morse på väg till jobbet. Saknar honom lite extra i dag därför. Men tack för stilen farsan, jag gillaren!

________________

Sunnies (new!) Ray-Ban Shirt H&M Jeans Levis Shoes Zara

Today I look like my father use to do. Vintage Levis jeans and a printed shirt. Thanks for the style dad, I really like it!! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Josefin!! Du är så jäkla cool!! Undrar vilken modell det är på dessa Levi’s du bär här? De ser ut att vara lite högre i midja, något jag letar efter..:) Tack för världens bästa inspiration!

    Kram Liv!

    Liv Swartz 2016-07-29 14:25:03 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!