Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Retro Style

IMG_9838 IMG_9845  IMG_9862IMG_9858

Solisar (nya!) Ray-Ban Skjorta H&M Jeans Levis Skor Zara

I dag ser jag ut som min pappa. Klädmässigt alltså eller jag är väldigt lik honom over all iof. Han hade typ alltid slitna, lite lösa Levis jeans i samma färg som de här eller orangea och en skön skjorta, ofta med mönster. Och så har vi typ samma kroppsbyggnad. Kom att tänka på det i dag när jag såg min spegelbild i ett skyltfönster i morse på väg till jobbet. Saknar honom lite extra i dag därför. Men tack för stilen farsan, jag gillaren!

________________

Sunnies (new!) Ray-Ban Shirt H&M Jeans Levis Shoes Zara

Today I look like my father use to do. Vintage Levis jeans and a printed shirt. Thanks for the style dad, I really like it!! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Josefin!! Du är så jäkla cool!! Undrar vilken modell det är på dessa Levi’s du bär här? De ser ut att vara lite högre i midja, något jag letar efter..:) Tack för världens bästa inspiration!

    Kram Liv!

    Liv Swartz 2016-07-29 14:25:03 http://None
    Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!