Meet Anna

IMG_9912IMG_9896IMG_9906 IMG_9909

Här är vår Anna. Hon hade praktik på Modette i början av året och nu när jag fick en öppning på redaktionen var hon min första tjing. Hon har inte bara grym klädstil utan är grym, snabb och rolig. Grym brud alltså! Hon kommer sitta med oss två dagar i veckan från och med i höst men smygbörjar lite redan nu i sommar. Så i höst kommer ni alltså få se ännu mer av den här bruttan! Och hur fin outfit? Vill sno den rakt av!

___________

Meet Anna! She will start to work with us two days a week at the Modette office. So much fun! And I love her style. How great is this outfit? I want it!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!