Pepplunch med Vanja

IMG_0062IMG_0034 IMG_0037  IMG_0049IMG_0042IMG_0065

I dag har jag varit på pepplunch med super-Vanja på vårt favvoställe Nytorget 6. Vi är så jäkla glada över poddis och så glada att ni är så många som lyssnar. Såå nu vill vi göra ännu mer! Haha, inte en sak i taget här inte… Jo, poddis kommer först men vi är sugna på att göra något rörligt tillsammans. Typ en webb-tv serie, hur kul?

Oavsett vad det blir så känns det så himla roligt att ha träffat den här superbönan och att vi båda vill samma saker och har samma go. I dag startade vi också ett gemensamt Instagramkonto, woop woop! Som vi kommer fylla med massa inspiration, så kul. Hoppas ni vill följa oss!!

Följ vårt Instagramkonto här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!