Sundays..

IMG_0179 IMG_0182 IMG_0194   IMG_0203 IMG_0204 IMG_0205

Hej på er gullisar, hoppas ni har en mysig söndag. Det har jag! I går var vi på byn och dansade så vi kom i säng runt fyra så det blev sovmorgon i dag. När vi vaknade köpte vi vaniljlängd på bageriet och piggade till oss med lite kaffe. Efter det blev det timlång frukost här hemma hos Mickan. Så himla mysigt! Precis som en söndag ska vara.

På mig har jag mitt senaste rea-fynd, mysig stickad tröja från Monki. Perfekt nu när det typ är lite höstväder ute… Och har bott i mina jeans senaste dagarna då jag bara packade med sommarklänningar… Men tycker det är lite mysigt med ruskväder så man kan sitta inne och dricka kaffe och äta bullar. Mums! Hörs sen!

_______________

Late breakfast, lots of coffee and girls talk = perfect sunday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!