Har du lyssnat på podden?

IMG_0290

Har du lyssnat på  ”ångestavsnittet”? Vad tycker du? Vi vill ha er feedback 🙂

Om inte, lyssna här:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har lyssnat på det här avsnittet två gånger, tyckte det var superintressant och superviktigt. Kände igen mig så mycket i det du pratade om och har börjat fundera på mitt eget liv och hur jag borde lägga om mina prioteringar osv. (läs: dricka mindre alkohol) Väldigt härlig pod i övrigt, man blir himla glad av att lyssna på er. Kram!

  Fanny 2015-07-27 11:54:40 http://None
  Svara
 • Ni är grymma!! Älskar er podd!! Så fort det blir onsdag sätter jag på mig lurarna och lyssnar när jag är ute på min PW. Det är perfekt att den är en timme, ska absolut inte vara kortare. Ibland kan ni dock sväva ut lite och håller er inte helt till det ämne som podden har. Men ni är två underbara och peppande tjejer så det gör inget. Podden är grym iallafall! Fortsätt med det ni gör!

  Vilma 2015-07-26 10:58:09 http://None
  Svara
 • Fina Josefin! Har precis lyssnat på er senaste podcast. Ni är så bra! Du är så jäkla modig som delar med dig av dina jobbigheter med alkohol när du var yngre. Jag vet att du hjälper många med att dela med dig. Tycker det är så bra när ni delar med er av era svårigheter men även positiva saker! Super bra pod. Längtar redan till nästa. Tycker att du verkar vara en riktigt stark, varm och cool kvinna. You go girl!

  Ingrid 2015-07-25 21:48:51 http://None
  Svara
  • Svar på Ingrids kommentar.

   Tusen tack Ingrid. Det värmer SÅ mycket att höra!! Tycker det är så himla viktigt att prata om alkohol på något annat sätt än att det vara är festligt och kul. Tack för att du lyssnar!! Kram till dig!!

   Josefin Dahlberg 2015-07-25 22:51:08 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!