4 Snapshots

IMG_1901

1. När jag kom till Visby i tisdags åt jag middag på Italienaren med mina två killkompisar som jag bodde med. Vi åt en supergod svamprisotto men ni som känner mig vet ju att jag älskar allt sött. Och denna efterrättstallrik var magisk. Saffranspannacottan var bland det godaste jag ätit! Italienaren har inte bara väldigt bra mat utan är så himla mysigt. Dock hade jag inte batterier på min kamera så knäppte inga bra bilder på den otroligt fina inredningen men gå dit och käka nästa gång du är i Visby så får du se!

IMG_1906

2. Dag 2, bullar till frukost. Mums!

IMG_1975

3. Vi var och handlade lammkött i en lada och där hade de den här fina hörnan. Den fick mig att vilja ha ett Fåröhus nu med massa gamla möbler, fårskinnsplädar och rosa pelargoner. Så mysigt!

IMG_2246

4. Första dagen på stranden, hade på mig min fina lilla virakde topp från H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!