TACK!

IMG_8258

SÅ HÄR GLAD BLIR JAG när ni kommenterar mina inlägg, ger mig tips och svarar när jag frågar vad ni vill ha mer av. Det är det som gör det så roligt att blogga. Och jag vill ha mer av er! Det är svårt att varje dag komma med flera inlägg som jag hoppas ska inspirera er, för det är ju det min blogg handlar om. Att ge er pepp, tips, råd och lite mer härlig inspo i vardagen lixom. Så var gärna med och kommentera då och då 🙂

Och jag blev så himla glad när ni gav mig tips i min tävling där jag frågade vad ni vill ha mer! Jag har en lång, lång lista med saker som ska upp på bloggen nu. Så jäkla kul och peppande!

OCH STORT TACK TILL…… MIKAELA (micca_picca) – U got mail!

Jag blev så himla peppad, glad och inspirerad av din kommentar så du får hem en härlig goodiebag 🙂

Puss på er alla!

PS. Det var så kul att tävla ut grejer så ska börja ha en tävling i månaden på bloggen. Bra va?? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Va roligt, jag håller utkik :-)! (trodde min kommentar inte kom med så jag råkade skicka samma lika på ett annat inlägg.

  Linda 2015-07-26 16:46:23 http://None
  Svara
 • Hej, jag sprang på din blogg för någon månad sedan. Jag inspireras supermkt av dina klädsel! Älskar boho och ethnic och tycker det är så roligt att du har plagg som man kan hitta i vanliga affärer till vanliga priser. Säg till om du vill rensa bland boho-blusarna för då vill jag va med

  Linda 2015-07-26 15:26:32 http://None
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Åh va kul att du har hittat till mig 🙂 jag köpte precis fina Boho-plagg, ska visa upp snart :)) kommer blogga ännu mer om min stil snart!! Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2015-07-26 16:06:11 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!