Todays Outfit

 IMG_0970 IMG_0971 IMG_0977

Så här såg jag ut när jag strosade runt på Dalarö i dag. Jag hittade den här lång t-shirten på Lindex-rean i helgen. Så himla skön och perfekt plagg att mysa i på landet. Dock spillde jag på den det första jag gjorde i dag.. Men men.. Nu ligger jag i sängen i stugan och ska kolla sista avsnittet av The Affair. SÅ bra serie, tips tips! Ses i morgon, puss och god natt!

________________

This I what I looked like at the country side today. Love my new long tshirt I found at Lindex this weekend. Now its time to see the last episode of The affair. So exciting!! Talk to u tomorrow. Good night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!