Fråga&Svar Poddis

Fråga

Hoppas ni lyssnar på podden!

I nästa avsnitt kommer vi köra ett ”fråga & svar” avsnitt. Alltså en hel poddis där vi svarar på era frågor. Så himla roligt!

Fråga oss, vad ni vill, på vårt gemensamma Instakonto under samma bild som denna.

Ps. Glöm inte följa oss på Insta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josefin & Vanja!
  Er podd är så himla mysig att lyssna på, sjukt bra 🙂
  Jag har en fråga som jag vill ställa anonymt då folk jag känner följer er, därför skriver jag den här istället för på instagram.
  Jag och min pojkvän gjorde precis slut efter 8år tillsammans. Jag är 28 och han 30. Det var riktigt svårt för oss att ta detta beslut. Vi vill inte släppa taget men ändå så blev det så. Det är mer hans beslut än mitt. Jag tror han hamnat i en 30års kris och tycker att beslutet var förhastat. Vi har haft ett grymt förhållande, det säger vi båda. Bråkat sällan, haft riktigt kul tillsammans och fantastisk sex. Vi har alltid varit väldigt nära tills han helt plötsligt var som en annan person. Jag känner inte igenom honom.
  Nu undrar jag, hur i hela friden ska jag ta mig vidare från detta? När kommer klumpen i magen försvinna och när kommer jag kommer känna mig glad igen? Det känns verkligen som att jag inte kommer att komma över honom. Jag vill att det ska sluta göra så ont. Ibland känns det som att jag inte kan andas för att jag är så ledsen. Ångesten är så jobbig.
  Jag är även rädd att han ska komma tillbaka när jag börjat gå vidare. Hur ska jag hantera det då? Om jag kommit en bit på vägen.
  Snälla ta med min fråga, även fast ni pratade kärlek förra veckan. Jag behöver alla råd jag kan få, det känns som att jag går under.
  Tack på förhand! Puss & kram från en ledsen stockholmare.

  Saga 2015-08-01 23:31:53 http://None
  Svara
 • hej Josefin och Vanja! innan jag ställer frågan ville jag bara säga att jag ÄLSKAR er podd! den är så himla bra och ni är ju bara bäst!
  nu till frågan: vad är era skönhets rutiner? alltså hudvård och smink?
  kram från Bella 14 år

  Bella 2015-08-01 15:00:13 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!