Deco Cravings

IMG_4493 IMG_4501

Okej, på måndag får jag min lägenhet…..!!!!….. Så kul, så taggad, så spännande. Jag saknar den såååå mycket (även fast jag bara varit där i fem minuter för typ tre månader sen) Men ändåå, längtar ihjäl mig. Så nu kommer det bli en hel del inredning på bloggen framöver. Vilket jag vet att ni gillar.Mina dagar går just nu ut på att hitta nya fina saker till mitt nya hem som ska bli så fint så fint. Häromdagen var jag på min favvoaffär Brandstationen på Hornsgatan där jag blev kär i den här fågeln. Hur fin? Att bara ha på ett bord sådär.. Men kände att det kanske var lite onödigt att lägga 2700 kr på en fågel när jag måste köpa säng, matbord, stolar mattor mm.. Eller?? Ångrar mig typ nu. Kanske springer tillbaka och haffar den i dag 😀 Vad tycker ni?

So I move into my new apartment this monday…!! So excited! So all I do right now is to look for nice things for my new home. And the other day I found this golden bird and fell in love. How wonderful? But I dont know how smart it is to spend many on a bird when I need to buy a bed, table, carpets and more… What do u think?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!